Voorwaarden

Op deze pagina treft u een overzicht van de door ons gehanteerde termen en voorwaarden.

Aankomst en vertrek

Aankomst;  van 16.00 tot 18.00 uur. 

 

Vertrek   ; vr 10.00 dient u de sleutel in te leveren bij de parkbeheerder/ster.

Waarborgsom

Er wordt een waarborgsom in rekening gebracht welke gelijktijdig met de huur moet worden voldaan. Na uw vertrek, worden voor de schoonmaak de woning en de inventaris genspecteerd. Indien er geen beschadigingen, schade, gebreken en/of manco's worden geconstateerd, ontvangt u binnen n week na uw vertrek de waarborgsom teruggestort op uw bank- of gironummer.

Kortingen

Huurders welke al eerder onze woning hebben gehuurd ontvangen een korting op de huur van 5%.

Huurcontract

Na ontvangst van uw aanbetaling (binnen de termijn),is uw reservering definitief en ontvangt u van ons een bevestiging/huurcontract per post.

Onze verhuurvoorwaarden  zijn van toepassing. Op verzoek kunnen wij u deze  toezenden. Als u bij aankomst de sleutel afhaalt op het sleuteladres, dient u de overige 50% contant te betalen.

Waarborgsom

Er wordt u een waarborgsom in rekening gebracht, waarbij onderscheid wordt gemaakt of u wel of geen huisdier meeneemt. Na uw vertrek, worden voor de schoonmaak de woning en de inventaris genspecteerd. Indien er geen beschadigingen, schade, gebreken en/of manco's worden geconstateerd, ontvangt u binnen n week na uw vertrek de waarborgsom teruggestort op uw bank- of gironummer. 

Wij behouden ons het recht voor om vooraf of bij aankomst een hogere borgsom te vragen aan bijv. een groep jonge huurders.

Akkoord Voorwaarden

Door het tekenen van ons huurcontract verbindt u zich aan onze voorwaarden zoals op deze pagina weergegeven.

Huurperiode

Gedurende de (school)- vakantieperioden huurt u minimaal voor een week (vrijdag / vrijdag).

weekend = vrijdag tot maandag

midweek = maandag tot vrijdag

week = maandag tot maandag of
             vrijdag tot vrijdag.

 

 Daarbuiten is een afwijkende huurperiode alleen mogelijk ingeval van een last minute boeking en na overleg. Uiteraard moet dit door ons goed zijn in te passen in de beschikbaarheid van de recreatiewoning. 

Huurprijs

Prijzen zijn incl. 6% omzetbelasting, administratiekosten en basispakket.

Een uitgebreid prijzen overzicht van huurprijzen en bijkomende kosten leest u op de pagina prijzenoverzicht

Aanbetaling

Indien u heeft gereserveerd, ontvangt u een opgave van de huurprijs.   Wij vragen u vervolgens om binnen 7 dagen 50% van deze huurprijs (ook over de verplichte bijkomende kosten doch excl. waarborgsom) als aanbetaling over te maken.

Reservering

U kunt online reserveren, per post, telefoon, fax of e-mail. Onze gegevens vindt u op de pagina Contact.

Er zal altijd om een schriftelijke bevestiging uwerzijds worden gevraagd.

Vermeld altijd uw volledige naam, adres en telefoonnummer (ook in de  e-mail), zodat ook bij storingen contact mogelijk is.

Annulering

Ingeval van Annulering gelden onze verhuurvoorwaarden welke zijn opgenomen in het huurcontract. Wij brengen in dit geval annuleringskosten in rekening

Schoonmaak

Indien de woning ernstig is vervuild en/of verontreinigd, zullen u de extra kosten en/of uren van de schoonmaak c.q. vervanging in rekening worden gebracht .

Last Minute

U ontvangt een korting op de huurprijs (niet op de verplichte-, optionele- en overige kosten), als u een reservering doet binnen  10 dagen voor aankomst voor verblijf. Uw (telefonische) 50% aanbetaling dient dan binnen twee werkdagen door ons te zijn ontvangen, anders vervalt uw last-minute. Na ontvangst van de aanbetaling is uw reservering definitief.

Andere kortingen zijn dan niet meer van toepassing.

Neem contact op voor de actuele kortingen.